Rulada Cu Branza Si Frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul pt rulada:
  • 4 oua
  • 100g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 100g faina
  • 25g amidon
  • putina coaja de lamaie razuita
  • Crema:
  • -200 ml frisca lichida
  • -200 g branza de vai dulce
  • -2-3 piersici compot
  • -esenta de piersici
  • Ornat:
  • -frisca
  • -fructe confiate, cirese
  • -bucatele ciocolata

Mod de preparare

Blat:
-se separa ouale, albusurile se bat spuma tare
-se adauga zaharul si bat din nou. apoi punem galbenusurile
-si amestecam
-urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta
-se toarna amestecul in tava cu hartie de copt
- se baga la cuptor, la 185 grade.
-se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop
Crema:
-batem frisca, incorporam brnza, batem in continuare, adaugam piersicile si esenta.
-umplem rulada
-decoram
-dam la rece mimin 4 ore

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Tosca

,,Bunatati pentru Craciun" Acesta prajitura o fac in fiecare an la sarbatorile de iarna. Este foarte apreciata de cei...

Desert prajitura Tosca
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.