Raioasa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • faina cat cuprinde
  • 1 cana de untura (250ml)
  • 1 cana zahar (250g)
  • un varf de cutit de bicarbonat stins in otet
  • esente dupa gust
  • 300 g dulceata de visine (pt umplutura)

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, untura si cu bicarbonatul stins pana se dizolva zaharul. Faina se adauga treptat pana devine o coca suficient de groasa cat sa se poata intinde si rula. Din coca rezultata se opreste cca o cana pt ornat. Restul de coca se intinde intr-o tava unsa in prelabil cu ulei. Dulceata se adauga uniform peste coca. Coca pastrata se da prin razatoarea cea mare deasupra dulcetei.

Se baga la cuptor pt 45 min la foc potirvit (nici prea tare, nici prea mic). Se mai intoarce la cca 15-20 minute.

Dupa ce se scoate din cuptor se tapeteaza cu zahar pudra si se taie in romburi.
Se serveste rece alaturi de o cana de ceai cald.
! ! ! POFTA BUNA! ! !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.