Noi facem piureul mai "ciocolatos" decat cel din comert, punem in plus esenta de rom, cacao si zahar si iese mai cremos. Asa ca daca folositi la reteta piure din comert, se pregateste un sirop mai gros din zahar si apa, peste care se pune cacao si esenta, care se adauga peste piureul de castane.
Clatitele de pregatesc dupa reteta obisnuita si se umplu cu piure de castane. Pentru a le lega sub forma de pungulite, am folosit coaja de portocala, pe care am lasat-o 5 minute in apa fierbinte, pentru a se inmuia si pentru a fi mai flexibila.
Se orneaza cu frisca si ciocolata topita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.