Prajitura Vieneza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi:
  • 7 oua
  • 7 lg faina
  • 7 lg zahar
  • 2 pac de Naty rolls
  • Crema:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 600 ml lapte
  • 12 lg zahar
  • esenta de vanilie
  • 1/2 pac margarina(sau unt)
  • Zahar caramel:
  • 300 gr zahar
  • 100ml apa
  • Decor:
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa. Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema (pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina) asezam Naty una langa alta, punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema.

Imbracam cu putina crema si presaram deasupra nuca de cocos sau radem ciocolata. Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.


Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...