Se freaca bine cu mixerul ouale cu zaharul, smantana si un varf de sare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si vanilia.
Se tapeteaza o tava rotunda diametru 24-26 cm. cu hartie de cuptor sau unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se pune compozitia in tava, deasupra se pun fructele spalate, scurse de apa si taiate bucatele. Se coace in cuptorul incalzit, la 180°, circa 40 minute.
Se face proba cu scobitoarea. Cand se raceste, daca vrem putem presara deasupra cu zahar pudra, apoi se portioneaza.
Eu am facut-o cu capsuni dar se poate face si cu alte fructe proaspete (caise, piersici, mere, pere, cirese, visine ...)
A venit vara si mi-am propus sa diversific salatele/aperitivele. De multa vreme ma tenteaza sa probez bulgurul. Dupa o...
Bulgur cu ciuperci si porumb marinatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.