Se bat albusurile spuma. Apa cu zaharul se face un sirop pe foc, si, fierbinte, se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin.
Cand s-a mai racit, se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, faina.
In tava: ulei, pesmet (eu am pus pudra de biscuiti), mere rase, nuci (sfaramate cu mana), blatul. Dupa coacere, prajitura se rastoarna, dupa ce s-a racit.
Merele NU se calesc!
Am cules hribi de toamna si m-am gandit ca ar fi foarte buni cu paste , smantana si parmesan razuit mare.
Farfalle cu hribi si smantanaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj