Prajitura din albusuri cu ciocolata si crema de branza cu ness

Portii
20
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 125 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 400 g crema de branza
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • 1 plic cappuccino
  • 1 plic ness
  • 2 cuburi ciocolata pentru ras

Mod de preparare

Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.
Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.
La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.
Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.
Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.