Prajitura cu Zarzare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 oua
  • 12 lg zahar
  • 6 lg faina (cu varf)
  • 1 pachet praf de copt
  • zarzare
  • Crema:
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 5 lg zagar
  • 50gr margarina
  • Decor:
  • ciocolata
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se bate un blat din ingredientele de mai sus se rastoarna in tava(25/35) tapetata cu hartie si deasupra se pun jumatatile de zarzare trecute prin faina. Se coace la foc mic. Dupa ce s-a racit i se pune un strat de crema (care se face dupa instructiunile de pe plic ale budincii) si se decoreaza cu ciocolata rasa.

Fiindca preferinte au fost multe o parte de prajitura am lasat-o simpla si am pudrat-o cu zahar pudra vanilat. (dupa cum se vede si in poze)iar la o parte am pus crema.

Si una si cealalta sunt delicioase mai ales ca zarzarele sunt un pic acrute.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...