Prajitura cu Visine (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua
  • -12 linguri zahar
  • -12 linguri ulei
  • -12 linguri faina
  • -12 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • -cirese/visine

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul si se freaca pana se topeste. Apoi, se pun, pe rand, galbenusurile, laptele si uleiul.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la sfarsit. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun cirese/visine fara sambure.

Se coace la foc potrivit; se pudreaza si se taie cubulete.

Se poate pudra si cu nuca de cocos

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.