Prajitura cu racoritoare

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 6 linguri de zahar
  • 100 ml ulei,
  • 1/2 praf de copt
  • CREMA:
  • 300 g de marga
  • 500 g de branza de vaci,
  • 300g de zahar pudra
  • coaja de lamaie
  • Glazura:
  • 2 budinci vanilie
  • 700 ml suc acidulat
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga restul ingredientelor. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfarsit.

Marga, zaharul ,coaja de lamaie se freaca bine apoi se adauga branza. Se intide pe blat.

Praful de budinca se amesteca cu zaharul si sucul acidulat. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa.

Se lasa putin sa se raceasca (nu mult ca se intareste)apoi se pune peste crema.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.