O mana de mure proaspete se dau in cateva clocote cu o cana de zahar si 100 ml apa rece, apoi se lasa sa se raceasca bine, chiar se da 10-15 minute la frigider.
7-8 piscoturi se taie in 2 jumatati egale, apoi cu un cutit bine ascutit le mai taiem, fiecare jumatate pe lung si cu aceste jumatati subtiate decoram marginea formei, asezand una langa cealalta. Bucatile ramase se maruntesc cu ajutorul unui robot, apoi se amesteca cu ciocolata topita la bain marie impreuna cu 2 linguri de frisca. Se amesteca bine cu o lingura, apoi turnam amestecul in forma si presam usor cu dosul lingurii, pana obtinem un strat uniform si bine tasat.
Mixam frisca bine, apoi adaugam branza, mixam, apoi adaugam si siropul cu mure,adaugam gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Turnam amestecul in forma, decoram cu un piscot, cateva mure proaspete si turnam sirop, in fir subtire, peste biscuitii care decoreaza marginea prajiturii. O dam la rece o ora, apoi se serveste rece!
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.