Prajitura cu kaki si ciocolata

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 60 g unt
  • 3 fructe kaki
  • 30 g fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu un praf de sare si zahar, se adauga untul topit si racit, pulpa pasata de la 2 fructe kaki, coaja de lamaie, iar la final faina cernuta cu praful de copt, ciocolata si se amesteca usor.
Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt si la cuptor 40 min, la foc mic.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, se pudreaza cu zahar si se orneaza cu fructul oprit, taiat in diferite forme.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...