Prajitura cu Branza de Vaca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g zahar+6 linguri
  • 250 g faina
  • 500 g branza
  • 100 ml lapte rece
  • 6 oua
  • 1 pachet de margarina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • o lingura esenta de rom

Mod de preparare

-250 g de zahar se freaca cu 3 galbenusuri, 1 pachet de margarina, 250 g faina, 1 praf de copt, o lingura cacao si 100 ml lapte rece
-se coace in tava unsa
-branza se amesteca cu 3 galbenusuri si zahar dupa gust
-se pune in tava dupa ce este jumatate coapta compozitia blatului
-cele 6 albusuri se bat cu 6 linguri de zahar si o lingura esenta de rom
-spuma se pune peste branza si se mai pune la cuptor pana sa roseste putin.
Se pudreaza cu zahar.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.