Prajitura Cookie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 230 g faina
  • - 70 g zahar tos
  • - 70 g zahar brun
  • - 1 ou
  • - 120 g unt moale
  • - 2 lingurite praf de copt
  • - 1/2 lingurite bicarbonat
  • - 200 g bucatele de ciocolata (gocce)
  • - 80 g alune taiate
  • - 1 zahar vanilat
  • - nutella cateva linguri
  • - sare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu untul, dupa care se adauga oul amestecand bine.

Dupa care faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul amestecand sa rezulte un aluat sfaramicios. Se adauga si vanila si un pic de sare.

La urma alunele taiate, ciocolata (gocce) amestecand trebuie sa ramana un aluat nisipos.

Se pune intr-o forma de 24 cm unsa bine eu am preferat hartia de copt, jumatate din aluat se preseaza cu mana si se pun cateva linguri de nutella si restul aluatului presand usor cu mana.

Se coace la 180° pentru 25 min.

Este delicioasa gustul divin pentru cine adora biscuitii americani cu ciocolata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...