Prajitura Cookie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 230 g faina
  • - 70 g zahar tos
  • - 70 g zahar brun
  • - 1 ou
  • - 120 g unt moale
  • - 2 lingurite praf de copt
  • - 1/2 lingurite bicarbonat
  • - 200 g bucatele de ciocolata (gocce)
  • - 80 g alune taiate
  • - 1 zahar vanilat
  • - nutella cateva linguri
  • - sare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu untul, dupa care se adauga oul amestecand bine.

Dupa care faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul amestecand sa rezulte un aluat sfaramicios. Se adauga si vanila si un pic de sare.

La urma alunele taiate, ciocolata (gocce) amestecand trebuie sa ramana un aluat nisipos.

Se pune intr-o forma de 24 cm unsa bine eu am preferat hartia de copt, jumatate din aluat se preseaza cu mana si se pun cateva linguri de nutella si restul aluatului presand usor cu mana.

Se coace la 180° pentru 25 min.

Este delicioasa gustul divin pentru cine adora biscuitii americani cu ciocolata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj