Branza, scursa bine, se amesteca cu ouale si zaharul. Apoi se adauga stafidele, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Daca este prea apoasa se poate pune o lingura, doua de gris.
Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt, se toarna amestecul de branza, se niveleaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Aceasta se inteapa din loc in loc si se portioneaza superficial.
Deasupra ungem generos cu oul batut cu smantana si dam la cuptorul preincalzit pana se aureste frumos.
Daaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern. E o...
Tort rapid cu fructeO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata