Branza, scursa bine, se amesteca cu ouale si zaharul. Apoi se adauga stafidele, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Daca este prea apoasa se poate pune o lingura, doua de gris.
Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt, se toarna amestecul de branza, se niveleaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Aceasta se inteapa din loc in loc si se portioneaza superficial.
Deasupra ungem generos cu oul batut cu smantana si dam la cuptorul preincalzit pana se aureste frumos.
Am ajuns si la reteta cu numarul 500! Wow! Cat de departe imi parea :) Revenind, imi ramasese o bila de aluat de la placinta...
Tarta cu ciuperciO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura