Pepene Galben Umplut cu Fructe

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pepene galben de 1kg
  • -300g compot de fructe, asortate (struguri, piersici, ananas, cirese, pere)
  • -cca 150ml zeama de la compotul de fructe (depinde cat intra in pepene)

Mod de preparare

Pepenele galben si compotul, se lasa la frigider, cateva ore.

Apoi, se ia pepenele galben, iar la un capat se taie, asa incat, partea taiata sa aiba rol de capac.
Cu o lingura se scot semintele. Iar cu un cutit, se taie miezul, de pe coaja. Trebuie avut grija, ca sa nu se rupa, coaja.

Dupa ce a fost scos tot miezul din pepenele galben, se pun fructele din compot, cateva bucatele de pepene galben si zeama de compot.

Se pun capacul pe pepene si se mai da la frigider pt cel putin 1 h.

Se serveste, rece ca aperitiv racoros si delicios.

Pofta buna!
In loc de zeama de compot, puteti folos, vin spumant sau suc de fructe. Puteti de asemenea folosi fructe proaspete.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Impletita cu dovleac

Noi suntem mari fani ai dovleacului si am facut multe cu el. Foarte bune toatele.

Impletita cu dovleac
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.