Parfeu de ciocolata si vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 400g zahar
  • 300ml lapte
  • cacao 30 g
  • frisca 1litru
  • vanilie
  • 100g ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele

Se fierbe pana glaseaza lingura

Se ia de pe foc,se imparte in doua se pune cacao si se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se adauga frisca batuta, se amesteca usor si se pune in forma in doua straturi se baga la congelator vreo 4 ore.

Se scoate se rastoarna si se glaseaza in ciocolata.


Se serveste taiat felii dupa preferinta.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.