Parfeu de ciocolata si vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 400g zahar
  • 300ml lapte
  • cacao 30 g
  • frisca 1litru
  • vanilie
  • 100g ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele

Se fierbe pana glaseaza lingura

Se ia de pe foc,se imparte in doua se pune cacao si se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se adauga frisca batuta, se amesteca usor si se pune in forma in doua straturi se baga la congelator vreo 4 ore.

Se scoate se rastoarna si se glaseaza in ciocolata.


Se serveste taiat felii dupa preferinta.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti