Reţetă de preparare a papanaşilor
Intr-un castron se pun toate ingredientele, se amesteca si se lasa in frigider 30 minute.
Pe o planseta se formeaza papanasii astfel: se unge mana cu ulei si de ia o cantitate din compozitie(de marimea unui ou), se pune pe planseta unsa si ea cu ulei si se formeaza un cerc cu diametrul de 10-12 cm si grosimea de 0. 5 cm. Cu un pahar mic se face o gaura in mijloc.
Papanasii astfel formati se pun intr-o cratita cu ulei fierbinte si se coc pe rand (focul trebuie sa fie mediu)
Se coc si bilutele ce s-au decupat.
Palanasii se servesc astfel: se pune dulceata de afine (sau o alta dulceata din fructe de padure de preferat) peste papanas, se pune biluta decupata in mijlocul lui iar deasupra se adauga smantana subtire
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.