Mudcake

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150gr ciocolata amaruie
  • 400 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 250gr unt
  • 200 gr faina
  • un plic praf copt
  • 100 gr cacao amara
  • 2 oua

Mod de preparare

Se topesc pe aburi sau la microunde untul, ciocolata, zaharul si laptele.

Se lasa apoi la racit, apoi se adapug pe rand faina, cacaua, praful de copt si ouale. Se va amesteca pana la obtinerea unei compozitii fara cocoloase.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune in ea compozitia preparata mai sus.

Se coace la foc moderat.

E foarte frageda.
O prajitura ciocolatoasa, cu ciocolata si cacao, ti de topeste in gura .... ramane la mijloc un pic umeda si deasupra face o crusta.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.