Limbi de pisica cu nuca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pt200 grame de produs:
  • 60 g zahar
  • 60 g faina
  • 60 g unt
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 2 albusuri de ou
  • 4 linguri cu varf de nuci pisate

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu faina,untul topit si esenta de vanilie.Se adauga pe rand albusurile de ou amestecand incontinuu.Apoi se da la frigider timp de 15 minute.
Se incinge cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se pun mici cantitati de produs cu ajutorul unei lungurite,se intind putin,se presara cu nuca pisata si se dau la cuptor pana devin aurii.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.