Inghetata napolitana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 350 g zahar
  • 6 oua

Mod de preparare

Se folosesc galbenusurile - se bat cu zahar pentru a face crema. Se bat albusurile spuma si se adauga peste aceasta crema. Se pune laptele la fiert, apoi se toarna cald peste crema rezultata amestecandu-se in continuu, la foc mic. Se da apoi la inghetat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

Carne de pui ramasa prin frigider si pe care nu mai stiam cum sa o finalizez....

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj