Se freaca spuma 200 g rama cu 300 g zahar, se adauga ouale si se continua amestecarea pana se omogenizeaza si apoi treptat adaugam faina cu care o amestecam bine.
Forma o ungem bine cu rama topita si presaram peste un pic de gris.Se pune aluatul in forme si se coace la foc mic.
Pt. ornat :
Se bate bine 160 gr zahar praf cu un albus de ou si adaugam 3-4 picaturi zeama de lamaie sa nu se intareasca repede . Se poate imparti cantitatea rezultata in mai multe parti si putem adauga la ele diferite culori de coloranti alimentari. Cu pasta astfel colorata ornam figurinele dupa imaginatia fiecaruia .
Dupa ce au copt ii scoatem din forme ii lasam la racit si incepem sa-i ornam dupa imaginatia fiecaruia.
Sa va povestesc putin din experienta mea cu lemon curd. Acum vreo 7-8 ani, am incercat eu sa pregatesc aceasta vestita crema,...
Desert prajitura cu crema lemon curdEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj