Se pune faina in castron, se adauga ouale, coaja de lamaie, branza, vanilia si apa minerala. Drojdia se dizolva cu putina apa calduta si se pune la dospit.
Se amesteca toate ingredientele pana aluatul devine vascos. Aluatul trebuie sa aiba consistenta moale astfel incat sa poata fi turnat cu lingura in tigaie. Daca aluatul este tare mai adaugati apa putin cate putin. La sfarsit se adauga drojdia in aluat si se pune la dospit 40 de minute sau o ora.
Se pune uleiul la incins si se pun gogosile in tigaie cu lingura.
Se pudreaza cu zahar si se servesc calde sau reci.
Se servesc pudrate cu zahar
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti