Prunele se spala si se desfac in doua, se pune apa la fiert cu 3 linguri de ulei, sare, cand clocoteste se adauga faina, se amesteca cateva minute pana se desprinde de pe lingura, se i-a de pe foc, se amesteca continuu si se adauga pe rand ouale, se pune pe planseta si se m-ai adauga putina faina pentru a se face un sul care se taie rondele si se invelesc prunele la mijlocul carora se pune zahar amestecat cu scortisoara.
Se pune apa la fiert cu putina sare cand fierbe se adauga galustele, cand se ridica sus se scot si se tavalesc prin pesmetul calit si amestecat cu putin ulei.
Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj