Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Urmeaza cacaua si esenta de rom.
Compozitia trebuie sa stea in frigider, acoperita cu folie, minim o ora.
Formam bilute de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar pudra. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta. Dam tava la cuptor, preincalzit la 170 grade, pentru 10-15 minute.
Dupa ce le scoatem, le lasam cateva minute sa se racoreasca in tava.
Sa aveti pofta!
Pot să vă spun că toate ingredientele acestui preparat: Perișoare de pui și tortelloni în sos de legume, au...
Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legumeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj