Se pune untura cu oul intr-un vas, se adauga zaharul pudra si se amesteca pana acesta se topeste.
Se adauga coaja de portocala (eu am pus lamaie), si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet. La urma se pune faina cate putin, daca dorim un aluat mai moale se pune mai putina faina si se pot forma furescurile cu posul, daca nu, se face un aluat normal cu 300 g faina si se fac bilute.
Se coc intr-o tava cu hartie de copt la foc mediu spre mic pentru 10 min, sa fie frumos rumenite dedesupt.
Cand sunt reci se orneaza cu ciocolata topita.
Eu am pus deasupra fiecarui fursec cate o bucatica de morcov confiat, stafide si migdale.
Deliciosiiiiii!
Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti