Desert cu Caise

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 14 linguri lapte
  • 350-400 g faina cat sa fie compozitia ca o smantana mai groasa
  • un pachet si jumatate de praf de copt
  • 2-3 caise
  • ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Amestecam mai intai ouale, zaharul si laptele la mixer, adaugam praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet si faina si continuam mixarea.

Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina se rastoarna compozitia in tava si se asaza dupa preferinte caisele taiate felii.
se da la cuptor care a fost in prealabil incalzit ... se tine la foc moderat timp de 20-25 minute.
Se poate servi cu inghetata deasupra sau topping de caise.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.