Untul se freaca spuma cu jumatate din zahar.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu cealalta jumatate de zahar si se amesteca incet cu crema de unt. Celelalte ingrediente se amesteca si ele cu grija.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie si se obtine un strat de 2,5 cm. Se baga in cuptorul incins la 170 grade si se tine 35 de minute. Cind se raceste se taie in cuburi cu latura de 4x4cm.
Se decoreaza ce trei feluri diferite de glazuri si se pot aseza in hirtiute de bomboane.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti