Ouale le mixam bine cu cele 4 linguri de zahar si esenta.
Adaugam laptele si coaja de lamaie si se amesteca bine.
Punem coacazele in compozitie.
Intr-o craticioara topim zaharul pentru caramelizare(nu trebuie sa se arda) si cat e cald turnam repede in forma in care punem crema de zahar ars.
Turnam compozitia de oua si lapte peste zaharul caramelizat si dam la cuptor pentru 45 minute.
Se serveste rece
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti