Crema de Ciocolata si Cafea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g ciocolata
  • 100g unt
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura cafea preparata

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.

Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.

Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.