Corabioare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 gr margarina sau unt
  • -2 linguri zahar pudra
  • -350 gr faina
  • -1 galbenus
  • -1 pachet praf de copt
  • -1 ceasca nuci macinate
  • -2 linguri coniac sau rom
  • -un pic de sare

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si se adauga restul ingredientelor,iar la urma faina.
Se coc la inceput la foc mic si apoi mai mare focul.
Se servesc cu zahar pudra.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...