Se bat ouale, se adauga sarea, laptele, zaharul, praful de vanilie si faina pana se face un aluat de clatite mai gros. Merele se storc bine de zeama si se pun in aluat, se amesteca bine. Se ia cu lingura sau polonicul o cantitate mica si se prajesc in ulei incins clatite micute. Peste ele se pune sirop de artar si se servesc calde, cu o cafea fierbinte!:)
Pofta buna!
O altă prăjitură minunată din caietul de rețete al mamei, prăjitura cu foi fragede, umplută cu orice cremă doriți....
FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIEEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj