Blat
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit.
Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm).
Se coace simplu 10 minute.
Cheesecake
Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează.
Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză.
Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine.
Apoi adăugați făina treptat și mixați până este incorporată complet.
Coaceți cheesecake-ul la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii.
Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura.
Ganache de ciocolată
Topiți ciocolata pe baie de aburi.
Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează.
Trebuie să capete o textură fină și lucioasă.
Decorați cheesecake-ul răcit.
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti