Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius
Se bat foarte bine spuma albusurile. Se adauga tot zaharul (si cel simplu, si cel vanilat) deodata si se bat impreuna pana cand se dizolva cristalele de zahar. Apoi, pe rand, cate un galbenus, iar la sfarsit, faina. Nu se mai bate mult, caci se va lasa.
Se pune intr-o tava tapetata cu hartie cerata, de copt.
Se lasa aproximativ 35 minute.
Se poate orna cu zahar pudra frecat cu unt moale+ coloranti alimentari.
Se serveste cu ceai de lamaie sau ceai verde ... chiar si cu un suc de citrice.
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.