Se amesteca toate ingredientele enumerate si se adauga atata faina incat sa se obtina o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.
Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se pune jumatate din compozitie si se niveleaza. Se presara gris sau pesmet, se aseaza felii subtiri de mere, uniform repertizate si se presara din nou putin gris si scortisoara.
Se pune cealalta jumatate de compozitie sa acopere merele, in care, dupa dorinta se poate adauga cacao (1 lingura).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, pana este facut (testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.