Chec cu Brinza si Cirese

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 150gr zahar
  • 2 oua
  • 1/2 pahar cu ulei
  • 200gr ricotta (brinza dulce)
  • 1 iaurt simplu
  • 1 praf de copt
  • o mina de stafide
  • o mina buna de cirese
  • vanilie
  • un pic de sare

Mod de preparare

Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se cerne de 2 ori. Intr-un vas se amesteca ricotta (brinza dulce), iaurtul, zaharul, 2 oua si uleiul, iar la sfirsit se adauga stafidele si faina cite putin.

Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se pune 1/2 din compozitia de mai sus, se presara ciresele (la care le-am scos simburii si le-am dat putin prin faina), iar apoi cealalta 1/2 din compozitie. Se da la cuptor 30-40 de min. la 180 grade C.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Smoothie multicereale și fructe

   Cred că-ncepe să-mi placă mult de tot ideea de băutură și mâncare 2 în1. Mai ales că nu e...

Smoothie multicereale și fructe
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj