- amestecam cu mixerul ouale cu zaharul
- adaugam apoi apa si uleiul si mixam mereu
- adaugam faina si praful de copt
- impartim compozitia in 2 castroane si adaugam in unul dintre ele dupa caz cacao sau nessul de preferat dizolvat cu apa si stafidele
- ungem tava cu unt si faina si varsam pe rind compozitia cind cea alba cind cea cu cacao din nou alba... etc
- incalzim cuptorul si coacem prajitura la 180 grade C pt cca 40 min (facem proba cu scobitoare)
In varianta 1 cu cacao l-am copt in forma tipica de ciambellone (o forma de chec cu gaura in mijloc) cu diametrul de 28 cm si inaltime de 6-7 cm.
In varianta 2 cu ness si stafide este copt in forma de kugelhupf cu diametrul de 18 cm si inaltimea de 10 -11 cm.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.