Budinca Din Branza de Vaci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g branza de vaci
  • 4-5 mere
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Branza de vaci se farama, se adauga 2 galbenusuri, faina, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se amesteca. Peste branza se pun stafidele impreuna cu albusurile batute spuma si, se amesteca usor.

Se unge o forma cu unt, se presara faina si se toarna jumatate din compozitie. Se acopera cu felii foarte subtiri de mere, iar deasupra se toarna restul de compozitie de branza.

Se da la cuptor, pt. aprox. 30 minute, la foc potrivit.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.