Budinca de Spaghete cu Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr spagheti
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • coaja de la o lamaie
  • un varf de cutit de sare
  • zahar dupa gust
  • 250-300 gr fiochi de latte (branza de vaci)

Mod de preparare

Se fierb pastele, separat se amesteca ouale, zaharul, sarea, smantana, branza, coaja de lamaie, se scurg pastele de apa si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu pesmet se pune compozitia in tava. Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara putin pesmet amestecat cu putin zahar, se baga la cuptor pentru cca 30-40 de minute.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...