Acest desert de vară e unul sănătos și extrem de ușor de realizat.
Încingem cuptorul la 160 de grade Celsius.
Amestecăm într-un recipient toate ingredientele, exceptând fructele.
Într-o formă rotundă cu diametrul de 23 cm, a mea a mai avut 2 cm în plus, așezăm jumătate din fructe, aluatul rezultat și apoi cealaltă jumătate.
Coacem circa 50 minute.
O pudram cu zahăr pudră și o servim preferabil călduță, dar e bună și rece.
Poftă bună!
Aceasta reteta sa spune ca ar fi fost inventata de un hangiu din Lisabona pe nume Brás sau Braz si este foarte renumita in...
Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure