Se freaca galbenusul cu zaharu si apoi se adauga iaurtul. Se adauga uleiul cate putin si se amesteca.Se pune mierea incalzita (nu fierbinte).
Albusul se bate spuma si se adauga la galbenus si se amesteca usor pana se omogenizeaza. Adaugam praful de copt stins cu 2 lingurite de lamaie sau otet. Apoi se pune faina si umplutura si se amesteca.
Truc: eu nu am gasit forme cand mi-a venit pofta de briose si am avut foli din aluminiu si iata in poze ce am facut!Si au iesit super!
Se ia cu lingura din compozitie si se pune in forme(cate 2-3 linguri) si se dau la cuptor (30min la 180grade). Apoi eu am pudrat cu zahar dar merge si un caramel (am gasit sos gata facut) sau sos de ciocolata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.