Briose cu Mure

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 200 gr iaurt
  • 300 gr faina
  • 1 praf copt
  • 1 vf cutit sare

Mod de preparare

Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.
Punem hartiutele in tava pentru briose si le umplem pe jumatate cu aluat. Adaugam apoi o lingurita cu dulceata de mure la fiecare

Adaugam si restul de aluat, iar deasupra punem murele. Nu le-am lasat sa se dezghete, le-am pus direct din congelator. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Lasam sa se raceasca de tot apoi scoatem hartiutele

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura "DEA"

Zilele trecute am zarit aceasta prajitura DEA, am studiat-o si nu am rezistat tentatiei de a o prepara si eu. Este super...

Prajitura "DEA"
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj