Biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie sau un zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.
Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.
Se ruleaza o foaie de aproximativ 5 mm sau mai groasa daca doriti si se decupeaza cu formele de biscuiti.

Se coc la cuptor 10-15 minute sau pana cand devin usor maronii. Cand se vor raci se vor mai usca putin.
Se pot lipi cate doua cu gem, crema de unt sau Nutella sau se pot decora cu bombonele dupa ce decupam formele.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj