Bezele Simple

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g albus
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos

Mod de preparare

Preparare: Se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul cate 2 linguri odata se bate si tot asa pana terminam zaharul, se bate bine pana nu se mai simte zaharul in albusuri cu cat mai mult cu atat mai bine. Zaharul trebuie cernut inainte.

Se poate pune si sucul de la o mana de zmeura stecurat pentru aroma si culoare. Se dau la cuptor la foc mic 70 min cu usa cuptorului putin deschisa, precizez ca am un cuptor cu gaz model vechi. Sunt multumita de rezultat avand in vedere ca e prima data cand incerc: wink:

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mascarpone, mure si banane

Un tort delicios si racoros! 

Desert tort cu mascarpone, mure si banane
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj