Zacusca de vinete si morcovi

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kgmorcovi
  • 3 Kg Vinete
  • 2 Kgceapa
  • 3 Kg ardei capia
  • 1 litru ulei
  • 500 mlsuc de rosii
  • sare,foi de dafin

Mod de preparare

Morcovii se fierb,vinetele si ardeii capia se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata.

Zacusca se pune in borcane inchise ermetic si se pune la bain-marin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.