Visine Congelate

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati bine visinele fara codite, sanatoase si coapte, sub jet de apa rece.
    Indepartati samburii si lasati la scurs.
    Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, de la cateva ore pana la 24 ore.

    Puneti in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
    Se pot pastra intre 6- 12 luni.

    Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

    Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

    Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

    Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

    Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

    Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...