Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 sticla de 750 ml :
  • -500 g catei de usturoi, decojiti
  • -1/3 lingura sare grunjoasa
  • -3 crengute cimbru
  • -500 ml ulei de masline

Mod de preparare

Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.

Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.

Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.

Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.