Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.
Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.
Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.
Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.
"Bunatati pentru colindatori" O reteta super buna, luata de pe Retete de Colectie by Unica, putin modificata de mine :D
Briose cu bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.