Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii, indepartand cotorul.
Le-am trecut de doua ori prin masina de presat rosii.
Sucul obtinut l-am fiert la foc mic( aproximativ 4 ore) intr-o oala de tuci,pana a scazut la jumatate.
La jumatatea fierberii, am adaugat sarea si zaharul.
Am turnat sucul fierbinte in sticlele sterilizate, am pus cate o lingura de ulei apoi am sigilat.
Le-am pus sa stea sub o patura pana a doua zi cand s-au racit.
Fierbeti sucul de rosii pana obtineti consistenta dorita
Sarea si zaharul se adauga dupa gust.
Daca pregatiti cantitate mai mica, timpul de fierbere se reduce.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti