Miere de Catina

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -fructe de catina
  • -miere naturala de albine

Mod de preparare

Curatati catina de codite si impuritati, spalati-o intr-o sita sub jet de apa rece, rasfirati-o pe un servet curat de bucatarie si zvantati-o bine.

Puneti fructele de catina intr-un borcan si turnati peste ele miere.
Proportia catina- miere poate varia intre: 1 / 1 si pana la ¾ / ¼.

Omogenizati bine cu o lingura de lemn, zdrobind pe cat puteti bobitele de catina.
Lasati la macerat 7- 10 zile, in frigider, timp in care amestecati periodic.
Consumati cate 1 lingurita, in fiecare dimineata, pe stomacul gol, mestecata bine inainte de a fi inghitita.

Se poate pastra pana la 12 luni in frigider.
Preparatul are efecte multiple in intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii intelectuale, imbunatatirea activitatii cardiace la persoanele in varsta, blocarea metastazelor maligne, combaterea efectelor stresului, puternic antioxidant, reglarea sistemului endocrin, etc.

Pentru mai multe detalii, cititi despre catina in "Ghidul alimentelor" de pe site.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.