Radacina de ghimbir se freaca bine cu peria sub jet de apa.
Se opareste in apa fierbinte, timp de un minute apoi se scurge de apa in exces.
Se combina vinul rosu cu vinul dulce si zaharul si se dizolva amestecandu-l incet, pe foc mic 5-7 minute. Se raceste.
Se adauga otetul la amestecul lichid racit, apoi se toarna totul peste ghimbirul oparit intr-un borcan.
Se poate tine in frigider(recomandat) sau intr-un loc rece si se poate servii dupa 3-4 zile ca garnitura la mancaruri chinezesti, ingredient la salate, mancaruri etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.